Nooit meer vochtige muren door onze vochtbestrijding

Steeds meer mensen krijgen vroeg of laat te maken met vochtproblemen in hun woning. Naar schatting komt één inwoner op vijf dit probleem tegen. Een efficiënte vochtbestrijding dringt zich dus meteen op. Voor vochtbestrijding in Tongeren slechts één adres: Stijn Princen.

Vermijd hoge kosten

Vochtproblemen kunnen vele vormen aannemen: simpele vochtplekken op de binnenmuur tot de kelder waar het water constant van de muren druipt. Wie te laks omgaat met vochtproblemen en deze een tijdlang laat gaan, zou wel eens voor aanzienlijke kosten te staan kunnen komen.

Gezondheidsproblemen

Vochtproblemen kunnen vaak groter zijn dan u in eerste instantie denkt. De zichtbare vochtplekken op de muren of in de kelder kunnen namelijk dieper liggen dan u met het oog kunt zien.

Overmatig vocht in de woning kan zorgen voor schimmel (en daarmee gezondheidsproblemen) en voor zwakke muren die de waarde van uw woning in gevaar brengen.

Contact

Vochtbestrijding zorgt ervoor dat de waarde van uw woning en uw gezondheid beschermd blijven. Effectieve oplossingen zijn kelderdichting om de kelder waterdicht te maken en het injecteren van muren om opstijgend vocht tegen te gaan. Zowel voor daken, binnen- als buitenmuren, kelders en vloeren. Maak een afspraak.

Onze diensten

Restauratiewerken

Gevelbekleding

Kaleien

Diamantboringen

Top