Zandstralen: Tweede leven voor uw meubels

Heeft u er genoeg van om de mooie houten kast of die prachtige authentieke kader alle waarde te zien verliezen door de tand des tijds? Dan hebben we bij Stijn Princen voor u de oplossing. Door het zandstralen in Tongeren van uw meubels krijgen deze een tweede leven.

Alle meubels

Of het nu gaat om oude meubelen, deuren, trappen of parket ... Hout brengt karakter, sfeer en warmte in een woning. Onder invloed van de tand des tijds verliezen houten interieuritems helaas veel van hun charme en waarde.

Oude glorie

Luchtgommen is een techniek waarbij hout onder zachte druk met een mengsel van lucht en keramische korrels wordt gereinigd. Oude afwerkingen als verf en vernis worden verwijderd waardoor objecten in hun glorie worden hersteld.

Contact

We geven uw meubels een tweede leven door de innovatieve techniek van het luchtgommen. Het hout wordt weer in alle glorie hersteld en afgewerkt op maat van uw interieursfeer. Deze techniek kan zowel bij ons als bij u ter plaatse worden gedaan. Hiervoor komen al uw meubels in aanmerking. Maak een afspraak.

Onze diensten

Restauratiewerken

Gevelbekleding

Kaleien

Diamantboringen

Top